Πως Δρα

Το Tridigest περιέχει συνδυασμό συστατικών που επιδρούν στη διαδικασία της πέψης σε πολλά σημεία. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του θετική συνεισφορά και η χρήση τόσο πολλών διαφορετικών συστατικών κάνει το προϊόν μοναδικό.

Η φυσιολογική διαδικασία της πέψης έχει ως εξής:  Σε πρώτη φάση, γίνεται η πρόσληψη της τροφής, η οποία διασπάται κατά τη μάσηση σε μικρά κομμάτια. Κατόπιν, ο βλωμός (μπουκιά) μέσω του οισοφάγου οδηγείται στο στομάχι. Εκεί, με την επίδραση γαστρικών ενζύμων, γίνεται μία πρώτη διάσπαση των συστατικών της τροφής και ιδιαίτερα των πρωτεϊνών. Στην πορεία, το περιεχόμενο προχωρά στο λεπτό έντερο. Στο σημείο αυτό, στην  τροφή θα επιδράσουν διάφορα ένζυμα από το πάγκρεας (αμυλάση για τους υδατάνθρακες, λιπάση για τα λίπη και πρωτεάση για τις πρωτεΐνες) καθώς και ή χολή από το ήπαρ, η οποία βοηθά επιπλέον στην πέψη των λιπών. Αφού η τροφή έχει διασπαστεί στα συστατικά της, θα ξεκινήσει η απορρόφηση των συστατικών στις διάφορες μοίρες του εντέρου και η ποσότητα που δεν απορροφάται θα περάσει στο παχύ έντερο όπου θα γίνει ο σχηματισμός των κοπράνων και η αποβολή τους.

Μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί ότι είναι τόσα πολλά τα σημεία σε αυτή την πεπτική αλυσίδα (στομάχι, ήπαρ, πάγκρεας, λεπτό έντερο, παχύ έντερο), που βλάβη σε κάποιο από αυτά δημιουργεί πρόβλημα πέψης με συχνότερα συμπτώματα τη διάρροια και την απώλεια βάρους.

Το TriDigest ενισχύει την πεπτική διαδικασία σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.

Η βεταΐνη είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος γλυκίνη. Ενισχύει την έκκριση γαστρικών υγρών ώστε να ωφεληθεί  ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας με τη βασική διάσπαση των πρωτεΐνών και μειώνει το pH του στομάχου, γεγονός απαραίτητο για την πέψη.

Το εκχύλισμα αγκινάρας (Cynara scolymus) έχει πολύ καλή υποστηρικτική δράση στο ήπαρ. Στην προκειμένη περίπτωση, βοηθά στη έκκριση και ροή της χολής, ώστε να μπορεί να γίνει η διάσπαση των λιπών.

Το εκχύλισμα γλυκύριζας προκαλεί έκκριση της ορμόνης σεκρετίνης, η οποία με τη σειρά της προκαλεί έκκριση διττανθρακικών, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν την έκκριση παγκρεατικών ενζύμων.

Επίσης, στο Tridigest περιέχονται ορνιθίνη και φωσφολιπίδια.

Η ορνιθίνη συμμετέχει στον κύκλο της ουρίας. Βοηθά στη μετατροπή της αμμωνίας σε ουρία, ώστε να μπορεί να αποβληθεί.

Τα φωσφολιπίδια είναι απαραίτητο συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης και προάγουν την αναγέννηση των ηπατοκυττάρων, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες του ήπατος και να μπορεί να εκτελεστεί η λειτουργία της πέψης της τροφής, του μεταβολισμού των συστατικών και της απομάκρυνσης των άχρηστων παραγόμενων προϊόντων.

Το TriDigest αποτελεί πολυδιάστατο σύμμαχο στην καταπολέμηση προβλημάτων πέψης και της χρόνιας διάρροιας.

Γιατί να δώσω TriDigest στο ζώο μου;

Το TriDigest βελτιώνει σημαντικά όλα τα σημεία που συμμετέχουν στη διαδικασία της πέψης. Ένα ζώο με χρόνια διάρροια και επομένως μειωμένη απορρόφηση συστατικών της τροφής, θα βοηθηθεί σημαντικά από τη χορήγηση TriDigest.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search